Fotografiranje - snimanje

Fotografiranje u studiju fotografiranje

  • portreti
  • poslovni portreti
  • obiteljski portreti

Fotografiranje na terenu

Fotografiranje događanja (event)

Obrada fotografija

Izrada (print) fotografija

Sve usluge obavljamo vrlo profesionalno.

 

Od pojave prvih fotografije, prije skoro 200 godine, fotografiranje nikad nije bilo dostupnije i raširenije. Danas se fotografira sve, fotografiraju svi, stalno. Međutim, mnogi su shvatili da većina njihovih fotografija ne zaslužuje naziv „fotografija“, nego je samo „zapis trenutka“?
Shvatili su da su im potrebni i kvalitetni profesionalni fotografski portreti. Nekoliko je razloga zašto.
Nekad su ljudi naručivali portretiranje kod slikara, kako bi ostavili trag u vremenu i ostavili potomcima sjećanje. Danas, naravno i uz tu mogućnost, većini je prihvatljivije ostaviti kvalitetni fotografski portret, pojedinačni ili grupni.
Ima puno životnih situacija gdje trebamo uz neki dokument priložiti i osobnu fotografiju. Vrlo važan element takvog teksta je i fotografija. Životopis, stručni članak, marketinški tekst.  Šteta je potrošiti puno vremena na pisanje i onda sve pokvariti lošom fotografijom, a zapravo bi fotografija trebala povećati kvalitetu, osnažiti napisano, dodati još jednu dimenziju.
Sve nas razveseli kad negdje pronađemo stare fotografije, bilo iz našeg djetinjsta ili iz života predaka, one potiču jake emocije. Nažalost, većina ih je loše kvalitete. Zato danas mnogi naručuju portretiranje u raznim fazama svog života, počinju u trudnoći, slijedi fotografiranje u prvim tjednima života i dalje kroz život. Svi imamo fotografije velikih događaja u životu, ali uz njih potrebne su fotografije koje prikazuju našu osobnost.
Život često braću i sestre razdvoji, zajednički portret iz djetinjstva biti će neprocjenjiva sitnica koju će svaki od njih ponijeti, iako daleko, biti će blizu.
Fotografski portret je i poklon koji neopisivo usrećuje primatelja, bilo da se poklanja gotov portret (npr. grupni portret djece kao poklon roditeljima)  ili poklon bon za portretiranje.

 

Opširnije pogledajte na Web ili  Facebook ... 

 

Kontakt:

Valerija Dujmović, majstor fotograf - 098 806 950

valerija.dujmovic@gmail.com

fotografiranje studijsko snimanje portreti portreta

 
Kontakt

Veleprodaja:

info@uranioservis.hr

tel:   +385 (0)1 24 04 038

radno vrijeme:
PON-PET 8:00-16:00

Prijava
Bilten


Primajte besplatne novosti iz Uranio servisa e-poštom!